HP Business Booster

Met HP Business Booster helpen wij u een speciale prijs (ofwel Smart Quote) aan te vragen voor HP Computing en HP Printing producten. Vul het formulier in en geef mogelijke leads aan ons door.


Waarom vraagt u de Smart Quote aan?

Geef hieronder aan voor welke producten u de Smart Quote aanvraagt. Indien u voor Computing en Printing producten een quote aanvraagt, dan kunt u dit in 1 quote doen. U kunt een Smart Quote aanvragen vanaf € 8000,- op Computing en vanaf € 450 op Printing producten. U bent zelf verantwoordelijk voor de kloppende configuratie. U kunt de actuele productlijsten voor Computing en Printing bekijken op de HP Essentials portal. Wilt u een configuratie op maat aanvragen? Upload deze dan hieronder. (U kunt slechts 1 bestand uploaden. Meerdere configuraties graag verwerken in 1 bestand.)

Max. 10 MB
Productnummer Omschrijving Aantal Gevraagde prijs (€)*

* Dit is de prijs waarbij u denkt de order te kunnen krijgen. Indien de aanbieding van de concurrent niet bekend is, kunt u een inschatting opgeven.

Productnummer Omschrijving Aantal Gevraagde prijs (€)*

* Dit is de prijs waarbij u denkt de order te kunnen krijgen. Indien de aanbieding van de concurrent niet bekend is, kunt u een inschatting opgeven.

Uw HP account manager vraagt voor u de Smart Quote aan. Bij klanten met minder dan 100 werkplekken is de doorlooptijd gemiddeld 48 uur. Bij klanten tussen de 100 en 1000 werkplekken wordt een account manager aan de deal toegewezen. De business verloopt voor 100% via partners. Bij tenders wordt een account manager aan de deal toegewezen. Indien de Smart Quote beschikbaar is wordt deze doorgestuurd naar de distributeur. De distributeur neemt contact met u op en informeert u over de inkoopprijs.Wij zijn overgestapt naar een nieuwe service waarbij de distributeur u verder kan helpen met het aanmaken van de quote. Om hier toegang tot te krijgen kan het zijn dat u eenmalig de distributeur(s) moet kiezen waarmee u zaken doet.

Dit gaat via de HP Business partner portal; https://partner.hp.com/sbso.
Ga naar de tab ‘’producten’’ en kies voor “Special Pricing Enrollment” en kies met welke distributeur(s) u zaken wenst te doen.

Voor deals in Public is het sinds kort noodzakelijk dat u éénmalig de legal and regulatory voorwaarden accepteert en een contract met HP heeft.
Om dit in werking te zetten; neem contact op met nl.hppartner@hp.com.